F64 îți plătește vacanța all-inclusive

F64 îți plătește vacanța all-inclusive

11 Iun 2016 Concursuri, Oferte

Orice comandă de la magazinul F64 de cel puțin 100 de lei îți poate aduce o vacanță all-inclusive oriunde vrei tu.

F64_All-Inclusive

F64.ro lansează campania „F64 All-Inclusive“, valabilă în perioada 8 – 21 iunie 2016. La finalul acesteia, câștigătorul premiului cel mare se va bucura de o vacanță all-inclusive în valoare de 1.000 de euro, în orice destinație își dorește.

În cursa pentru marele premiu poate participa orice persoană pasionată de fotografie și care achiziționează, online sau offline în perioada campaniei, de o sumă cel puțin egală cu 100 de lei. Astfel, va fi înscris automat în tombolă, având șansa să câștige o vacanță de vis. Norocosul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat la finalul campaniei pe site, blog și rețele sociale.

În plus, F64 a pregătit o mulțime de surprize și pentru următoarele locuri. Astfel, premiul al II-lea al campaniei este un aparat foto mirrorless, modelul Sony Alpha A6000, un super aparat foto care mie îmi place foarte mult. Cel de-al treilea premiu constă într-un obiectiv all-around Sigma 18-300 mm, obiectiv cu un zoom destul de mare. Sunt pregătite și 10 mențiuni – vouchere pentru print de fotografii la dimensiunea 10×15 la sediul F64 din bulevardul Unirii nr. 45.

Pentru această campanie, F64 va lista și promoții speciale pentru echipamente de vârf atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru cei care au făcut din fotografie cea mai mare pasiune. Aparatele foto subacvatice de la Fujifilm beneficiază de reduceri de 15%, iar cele pentru cardurile Lexar 1000X ajung până la 30%. Totodată, oferta cuprinde și obiective all around cu 15% discount, în limita stocului disponibil, iar obiectivele Sony intră în campania de reduceri cu prețuri cu până la 15% mai mici

F64 este un magazin care a pornit din pasiune pentru fotografie. Pentru mulți, acest hobby devine stil de viaţă, meserie. La fel de pasionați i-am mai întâlnit pe artiștii și pe oamenii care călătoresc foarte mult. Este o senzație incredibilă de libertate pe care o trăiești atunci când vizitezi o nouă țară, un nou oraș, o cultură diferită de a ta. Acum, pornim noua campanie și ne bucurăm că putem să le oferim clienților noștri ocazia de a se bucura de două pasiuni frumoase în același timp: să călătorească într-un loc nou și să fotografieze tot ceea ce le atrage atenția“, Marian Alecsiu, cofondator F64.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares