Două modele de ochelari VR de la Allview – Super preț!

Super veste! Allview lansează astăzi ochelarii Visual VR (chiar două modele – VR1 și VR2), echipamentul care te transpune în realitatea virtuală pe care o poți controla fără exclusiv prin mișcările capului. Ochelarii Visual VR funcționează împreună cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.

Visual VR

Și ce este și mai interesant… prețul extrem de redus pentru acest nou gadget de la Allview. Clienții care au precomandat sau vor achiziționa în perioada următoare smartphone-urile P8 Energy PRO și X3 Soul PRO vor primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1. Clienții care doresc să achiziționeze separat ochelarii Visual VR2 vor putea să o facă începând de astăzi, pe bază de precomandă,  la prețul de 159 de lei, iar livrările vor începe din a doua jumătate a lunii mai. Mai multe detalii aici.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop și care au diagonala cuprinsă între 4 și 6 inch.

Ochelarii cântăresc numai 263g, o greutate redusă care asigură o utilizare confortabilă. Focalizarea și distanța dintre lentile pot fi reglate cu ușurință, pentru ca Visual VR să se adapteze nevoilor fiecărui utilizator. Ochelarii oferă un câmp vizual generos de 102°.

img4-1

Odată intrat în aplicația Full Dive, utilizatorului i se vor deschide opțiunile meniului la o simplă mișcare din cap stânga-dreapta și invers iar menținerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicații va deschide secțiunea dorită.

Cu ajutorul Visual VR, utilizatorii pot intra mai bine în rolul personajelor din jocurile favorite, pot experimenta sporturi extreme sau pot trăi intens experiența filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°. Realitatea virtuală a depășit însă sfera divertismentului și este tot mai prezentă în domeniile științei și cercetării.

Visual VR

„Ceea ce în urmă cu câțiva ani părea desprins din domeniul științifico-fantastic, astăzi ni se dezvăluie ca o realitate accesibilă tuturor: un univers virtual în care poți fi oricine îți dorești, poți ajunge oriunde visezi, poți fi deopotrivă spectator sau actor principal. Astăzi le deschidem poarta spre această lume utilizatorilor Allview și împreună cu partenerii noștri de la FullDive, încercăm să le asigurăm o experiență virtuală memorabilă. Controlul Visual VR se realizează exclusiv prin mișcările capului, fără a necesita butoane externe și astfel utilizatorii pot explora în deplin confort realitatea virtuală”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

osesorii smartphone-urilor compatibile cu Visual VR vor primi o reducere de 50 de lei la achiziționarea Visual VR2 de pe site-ul allview.ro. Reducerea va fi validată prin introducerea IMEI-ului telefonului în câmpul Coduri Discount din Coșul de cumpărături.                Produsele compatibile sunt P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini și V1 Viper S4G.

 

 

Comments

comments

You may also like...

8 Responses

Leave a Reply

  1. Ochelari VR de la un Allview? Sună foarte bine pentru cei de la Allview. Și din câte am văzut acești ochelari VR sunt compatibili și cu modelele mai vechi de telefoane ale celor de la Allview iar asta din punctul meu de vedere este o miscare foarte bună din partea celor de la Allview. VR-ul de la Samsung funcționează cu Note 5 , S6 , S6 eedge , S6 edge + , S7, S7 edge și Note 4 din câte știu iar acestea sunt modele destul de scumpe iar cel mai ieftin model Allview care funcționează cu VR-ul lor este V1 Viper S4G iar acesta costă 599,90 de lei pe emag. Bravo Allview

  2. Allview de fiecare data ne uimeste cu noutati in gadgeturi iar acum ma uimeste cu acesti ochelari VR, ochelari care doar la Samsung am vazut ! Bravo lor si bine pentru noi ca au pret accesibil !

  3. Superi ochelari! Felicitari Allview ! Multumim pentru articol!

  4. cei mai frumosi ochelari

  5. allview jos palaria, sunteti cei mai tari

  6. Din ce in ce mai multe produse…de calitate…accesibile tuturor

  1. 30/04/2016

    […] lângă ochelarii Visual VR de care deja v-am vorbit, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumpărătorilor săi și un cadou extrem de util: un […]

Shares