Cutie de cadouri – proiect DIY de la Epson

Cutie de cadouri – proiect DIY de la Epson

22 Dec 2016 Altele

Ați putea crede că vă încurajez să cumpărați cadouri de Crăciun Smart pentru cei dragi, gadgeturi, device-uri inteligente sau accesorii pentru dispozitivele mobile, dar v-ați înșela. Cele mai frumoase cadouri sunt cele la care ați lucrat voi personal, mici obiecte în care ați investit timp și suflet, dar asta nu înseamnă că nu puteți profita și de un device.

Am găsit echilibrul perfect între un cadou handmade și un accesoriu smart – o cutiuță de cadouri făcută chiar de voi în care puteți pune o pereche de căști in-ear, un breloc, un tag Bluetooth, un stick USB interesant sau orice altceva vă trece prin cap.

IMG_2398

Recunosc că nu este doar meritul meu, cei de la Epson au o pagină web de unde puteți descărca template-uri pentru cutiile de cadouri. Imaginile sunt .pdf și sunt însoțite de instrucțiuni ca să vă descurcați fără probleme. Sunt disponibile două modele de cutii și un șablon pentru etichete.

Video:


Ai nevoie de:

– șabloanele descărcate de pe pagina Epson

– imprimantă

Eu am lucrat cu mutifuncționalul Epson L386 care acum este la ofertă pe eMAG, costă doar 800lei. Epson L386 este o imprimantă ce dispune de conectivitate WiFi și poate printa rapid pe hârtie cartonată. De asemenea, are un scaner de 1.200 dpi și o caracteristică de printare a fotografiilor fără margini. Puteți imprima până la 13.000 pagini alb-negru și 6.500 pagini color doar cu cernelurile livrate inițial.

Utilizarea zilnică este facilitată datorită conectivității Wi-Fi și caracteristicii Epson Connect care simplifică imprimarea de pe smartphone-uri și tablete. De asemenea, este rapidă; are viteze de imprimare de 10 ppm, iar funcția de copiere multiplă vă permite să produceti simultan până la 20 de copii. Atunci când este necesară reumplerea, tehnologia vă ajută să o faceți în mod simplu și rapid. Recipientele de cerneală Epson originale facilitează umplerea rezervorului de cerneală, datorită etichetelor clare și duzelor fără scurgeri.

– hârtie A4 cartonată ca să fie căsuța cât mai stabilă

– o foarfecă

– lipici sau superglue

– o fundița – la alegere

– cadoul de pus în cutie

Poți sta la birou ca să printezi șablonul pe hârtie sau poți chiar sta sub bradul de Crăciun. Epson L386 are conexiune WiFi și îți permite să printezi chiar și de pe smartphone-ul tău, nu trebuie neapărat să fie conectată la PC, dar pentru a seta WiFi-ul trebuie mai întâi să o conectezi la PC, apoi poți să o muți oriunde vrei tu. Așa te poți juca cu copii chiar pe lângă bradul de Crăciun.

IMG_2394

Partea cea mai dificilă este decuparea cutiilor, dar asta ține de îndemânarea ta. Nu trebuie să decupezi perfect, forma este modifică foarte ușor. Apoi trebuie să le împăturești și să le lipești exact cum e trecut în instrucțiuni. Ai grijă să folosești un lipici foarte bun, eu ca să fiu sigură am lipit cu superglue.

Cutiile de cadouri sunt gata! Rapid și distractiv, nu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares