Cum să-ți alegi Selfie Stick-ul potrivit [concurs]

Astăzi, de 8 martie, am o surpriză pentru toate fetele care mă urmăresc. Am pregătit pentru voi o serie separată de video-uri, denumită Pretty Tech, în care vă explic diferiți termeni, să ajut să vă alegeți smartphone-ul porivit sau alte device-uri, vă arăt ce aplicații interesante am găsit pentru voi etc. Iar dacă urmăriți video-ul de mai jos până la sfârșit, am și un concurs special pentru voi.

În primul video vă explic cum să vă alegeți selfie stick-ul potrivit în funcție de nevoile voastre. Poate nu știați că sunt mai multe tipuri de selfie stick-uri: cu fir sau fără, mai mici, mai mari, cu protecție sporită, cu telecomandă etc.

Eu o să mă folosesc de cel mai bun smartphone pentru selfie-uri – ASUS Zenfone Selfie, și de mai multe modele de selfie stick-uri oferite de către PCGarage.

IMG_5550

Cel mai important e să verifici ce dimensiune are smartphone-ul tău, ca apoi să alegi un selfie stick care să poată ține telefonul. De exemplu: smartphone-ul meu are 77,2mm (asta poți afla de pe cutie sau de pe internet) așa că intru pe site-ul PCGarage și caut selfie stick-uri compatibile cu telefoane de 77,2mm lățime. Apoi, verific dacă modelul găsit de mine este compatibil cu sistemul de operare al smartphone-ului meu.

Dacă am găsit un model de selfie stick care este compatibil cu smartphone-ul meu și la dimensiune, și la sistemul de operare, pot trece să văd ce alte caracteristici importante pentru mine mai are.

IMG_5557

În video sunt patru exemple de selfie stick-uri compatibile cu telefonul meu:

– Primul selfie stick este Tellur Zo7-5, un selfie stick cu fir, conectare jack, compatibil cu device-urile ce dețin iOS 5.Android 4.2.2 sau versiuni mai noi. Mărimea este universală. Prețul lui este de 28 de lei în acest moment pe site-ul PCGarage.

Avantajul selfie stick-urilor cu fir este că sunt compatibil cu foarte multe device-uri și nu au nevoie de conexiune la bluetooth sau cablu de încărcare.

– Al doilea selfie stick pe care l-am testat este KitVision BTSSPHBK, un selfie stick ce folosește conexiunea Bluetooth, compatibil cu smartphone-urile cu iOS și Android cu lățime între 63 și 85 de mm. Lungimea maximă a mânerului este de 1100mm. Prețul lui este de 58 de lei în acest moment pe site-ul PCGarage.

Eu recomand selfie stick-urile ce se conectează prin Bluetooth pentru că nu te mai încurcă firul ce este și destul de sensibil și se poate rupe. Dar nu uita să activezi Bluetooth-ul din partea de jos a selfie-stick-ului.

– Al treilea selfie stick este un Tellur Z07-5F, asemănător cu primul model, dar ce se conectează prin bluetooth. Prețul lui este de 44 de lei în acest moment pe site-ul PCGarage. El se extinde până la 1005mm și suportă o greutate de până la 500g.

– Ultimul selfie stick pe care îl voi prezenta este KitVision KVPKBTSSBK, un selfie stick de buzunar – cu dimensiuni reduse, perfect de purtat în geantă. El costă doar 38lei, se conectează prin Bluetooth, se extinde doar până la 630mm și este disponibil pe mai multe culori.

După ce ne-am ales selfie stick-ul potrivit, nu rămâne decât să ne facem muuuulte poze! Spor!

Concurs! Intră pe site-ul PCGarage, alege selfie stick-ul preferat așa cum te-am învățat, lasă link către el în secțiunea de comentarii de la acest video (pe youtube). Iar pe data de 15 martie poți câștiga chiar selfie stick-ul ales de tine prin tragere la sorți.

Baftă!

You may also like...

7 Responses

Leave a Reply

  1. Felicitări pentru ghid, la cât mai multe. Am lăsat comentariu la video dar voi lăsa și aici ca un răspuns la ce aș alege eu personal.

    Cred că acest stick de la ASUS http://www.pcgarage.ro/selfie-stick/asus/90ac01z0-black-conectare-bluetooth/ îndeplinește cerințele mele. Suportă o greutate destul de mare și este acoperit complet de cauciuc. Unde mai pui că are un design destul de fain.

  2. Super instructiuni.. :)

  3. Mi-am luat anul trecut un selfie stick

Shares