Concurs Samsung!

Concurs Samsung!

5 Oct 2012 Concursuri

Samsung organizeaza un nou concurs! Puteti castiga camere foto Samsung NX 1000, WB150, DV300 sau un SMART TV 40ES7000 sau marele premiu: o excursie la Londra!

 

Din comunicatul de presa:

” Samsung Electronics România dă startul celei mai mari competiții de Angry Birds din România: „Samsung SMART TV te invită la distracție cu Angry Birds”. Mai exact, în perioada 5 octombrie-2 decembrie 2012, utilizatorii din București, Constanța, Iași, Cluj și Timișoara vor putea controla jocul cu ajutorul gesturilor simple ale mâinii, iar cele mai mari scoruri vor fi răsplătitite zilnic cu premii.

În plus, cele mai mari punctaje se vor întrece în finala națională, pentru șansa de a câștiga una dintre camerele foto Samsung NX 1000, WB150, DV300 sau un SMART TV 40ES7000. Marele câștigător al finalei naționale va avea un loc asigurat în marea finală a competiției, de la Londra.

Între 5 octombrie, ora 10:00 și 2 decembrie, ora 22:00, utilizatorii se vor putea întrece pe televizoarele Samsung SMART TV din insulele aflate în locațiile participante. Pe întreaga perioadă a campaniei, insulele Samsung pot fi găsite în București, la Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni și București Mall. În același timp, vor fi amenajate spații de concurs și în restul țării, la Constanța – între 5 și 18 octombrie, la Maritimo; la Iași – între 20 octombrie și 2 noiembrie, la Palas Mall; la Cluj – între 4 și 17 noiembrie, la Iulius Mall; la Timișoara – între 19 noiembrie și 2 decembrie, la Iulius Mall.”

 

Regulamentul promoției este disponibil pe https://www.facebook.com/#!/SamsungRomania/notes

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares