Concurs! Câștigă routerul TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200

Concurs! Câștigă routerul TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200

18 Iul 2018 Altele

Ieri am scris review-ul routerului TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200, iar azi te anunț că poate fi al tău!

Am primit două modele de la TP-Link România – un model pentru test și un model sigilat ce poate să ajungă la tine.

Concursul este foarte simplu:

 1. Citește review-ul Aici puteți citi review-ul pentru TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200, ca să vă documentați pentru a răspunde la întrebarea concursului
 2. În secțiunea de comentarii de mai jos, răspunde la întrebarea: „Cum poți obține „viteze Gigabit” la tine acasă?* 
 3. Dă share public pe Facebook pentru a afla cât mai multă lume de concurs

*sunt acceptate și răspunsuri parțiale

Asta e tot 😀

Concursul începe astăzi (18 iulie) și ține până pe data de 29 iulie, ora 13.00. Câștigătorul o să fie extras live, pe pagina mea de Facebook, în data de 29 iulie, ora 22.00.

Dacă încă te mai întrebi de ce ai avea nevoie de routerul dual-band TP-Link Archer C5 V4.0, îți mai ofer câteva detalii:

Recomand TP-Link Archer C5 V4.0 pentru:

 • Conexiuni Gigabit, acoperire bună și stabilitate
 • Internet oricând și oriunde. Portul USB 2.0 de pe router suportă stick-uri USB 3G/4G
 • Archer C5 dispune de funcția de Media Server, suport Samba (Storage) și server FTP pentru a dispune de acces securizat la fișierele tale, de oriunde.
 • Are 5 porturi Full Gigabit: 1 port WAN 1000Mbps și 4 porturi LAN 1000Mbps.
 • Control parental și securitate: Archer C5 oferă și funcția server VPN (OpenVPN / PPTP), asigură până la 8 rețele Wi-Fi diferite simultan și management securizat local și de la distanță (https). Controlul parental este ușor de utilizat, configurabil în funcție de ore și/sau terminale.
 • Se poate prioritiza lățimea de bandă pentru dispozitive, astfel încât conexiunile să fie stabile și fluide.

Atenție! Vă puteți înscrie la concurs o singură dată de la IP/cont Facebook. Înscrierile multiple or să fie anulate. Persoanele care nu respectă toți cei trei pași nu or să fie acceptate la tragerea la sorți.

Premiul o să ajungă la câștigător prin curier – taxele de transport sunt suportate de mine. La acest concurs nu au voie să participe persoanele sub 14 ani.

Baftă!

Comentarii

 1. Buna! Ca sa obtii „viteze gigabit” e necesar de la cei de care ai internet sa fie prin fibra optica, routerul sa fie gigabit, placa de retea de la laptop, pc etc de asemenea sa fie gigabit.

 2. Ai nevoie de un device compatibil cu banda de 5GHz (router gigabit), iar fibra de la provider sa fie de mare viteza.

 3. Pentru a obtine ” viteze gigabit” avem nevoie de o conexiune de internet gigabit, un router dual band 2.4Ghz(N) și 5Ghz(ac) si device-uri compatibile care sa suporte aceasta viteza.

 4. Pt a avea viteza gigabit ai nevoie de un provider care îți oferă viteza gigabit, un router cu suport pt gigabit și device-uri care au placa de rețea gigabit.

 5. Pentru a obține viteza gigabyte,este nevoie de viteza internetului prin cablu,și să fie prin fibra optica

 6. Pentru viteza gigabit sunt necesare:
  – abonament la un provider de 1Gb sau mai mare
  calculatorul personal/ laptopul trebuie să fie echipat minim cu un procesor quad core de 2.2Ghz, o memorie RAM de cel puțin 4 GB, un SSD (Solid State Drive), o placă de rețea gigabit, sistem de operare Windows 7 64 bit, Linux sau MacOs si placa de retea de 1Gbps
  – avem nevoie de un router care suportă această viteză.

 7. Pentru a obține viteza”Gigabit” este nevoie de fibra optica,un router și o placa de rețea care sa suporte această viteză,plus device-uri compatibile cu banda de 5Ghz

 8. Ceva marinimie gigabitana din partea „super” furnizorilor cu capital strain din colonia Romania si musai bani la purtator pentru abonament si aparatele ultra-moderne care ne usureaza apropierea intre stani.

 9. Poți obține „viteze gigabit” numai cu device-uri compatibile și cu o banda de 5 Ghz.

 10. Pentru a beneficia de viteza gigabit trebuie sa :
  Avem un abonament de internet de la un provider care ofera aceasta viteza și are fibra optica si sa avem un dispozitiv care suporta aceasta viteza. Router TP-LINK Archer C5 V4.0 AC1200 este varianta GIGA💪

 11. Pentru a atingeatinge asemenea viteze avem nevoie de o oferta de la un ISP care sa ajunga la aceste viteze, componente care sunt compatibile cu asemenea viteze, driverele la zi si desigur Gigabit alaturi. 🙂

 12. Pentru a obține -viteza Gigabit- trebuie ca operatorul de internet să ofere această viteză pe care o vom putea avea prin cablu Ethernet, și prin Wi-Fi cu ajutorul benzelor 2.4Ghz(N) – 300 Mbps și 5Ghz(ac) – 867 Mbps si nu in ultimul rad avem nevoie și de device-uri compatibile ca să obținem acestă viteză.

 13. Pai cred ca daca vrei viteze gigabit, 1000 Mps cred ca trebuie sa te folosesti de cele 4 porturi ale routerului si sa ai placi de viteza care suporta 1000 Mps, daca iti ofera si providerul o astfel de conexiune e si mai bine.

 14. Pentru a obține o viteză de până la un GIGABIT trebuie obligatoriu să avem un abonament de viteza respectivă de la provider-ul nostru de internet. Mare atenție şi la cablurile pe care le utilizati de la router până la placa de rețea, trebuie să poată oferi şi ele o viteza de 1GB. După care pentru a avea o viteză de 1GB pe LAN este necesar ca placa de rețea a laptopului/pc-ului să suporte acest lucru, fie mergem cu acel fir de la firma de internet, dar astfel nu vom mai avea wifi, fie achiziționăm un router TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200, deoarece are portul WAN şi porturile LAN cu viteze full GiGABIT. În acelasi timp avem şi wifi pe banda AC(5GHz), nu în ultimul rând trebuie ca şi device-urile să suporte banda de 5GHz(AC).

 15. Pentru a obține „viteze Gigabit” la noi acasă trebuie sa avem in primul rand abonament la un operator care ofera astfel de viteze. Deasemenea avem nevoie și de device-urile adecvate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares