Cel mai mare show urban de FMX este susținut de Rockstar Energy Drink

Cel mai mare show urban de FMX este susținut de Rockstar Energy Drink

20 Mai 2016 Altele

Rockstar Energy Drink lansează mâine (21 mai) la București, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi şi acrobaţii la înălţime, pe motoare, realizate de staruri internaţionale FMX. Eu am primit invitația de la Rockstar Energy Drink și o să fiu prezentă la spectacol, cine mai merge? Intrarea este liberă!

Freestyle Motocross, cunoscut şi sub denumirea de FMX, este un sport extrem. În această disciplină a sportului motocross, rideri curajoşi fac salturi de câţiva metri în înălţime şi/sau lungime, în timpul cărora execută trickuri ce sfidează gravitaţia, oferindu-le spectatorilor experienţe de neuitat.David Rinaldo

În deschiderea concertului Forza ZU din Piața Constituției, începând cu ora 13.30, spectatorii sunt invitaţi la un show live unic în România, cu multă adrenalină, zgomot de motoare şi momente cu respiraţia tăiată pregătite cu energie de Rockstar. Evenimentul marchează debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentații în trei oraşe din Europa: Bucureşti, Varşovia şi Praga. Intrarea este liberă.

Flying Rockstar Energy Tour_21 mai, Bucuresti

Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) şi William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregătit pentru publicul din Bucureşti o sesiune de trickuri senzaţionale pe muzică rock live. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat în palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint şi bronz la diferite competiţii internaţionale. Pentru a vedea o mică parte din show-ul pe care îl vor prezenta cei cinci rideri accesaţi spotul video de aici, iar invitaţia oficială din partea lui Libor Podmol o puteţi vizualiza în filmul postat pe pagina de Facebook Rockstar Energy România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares