Ce fac animalele tale de companie când nu ești acasă?

Ce fac animalele tale de companie când nu ești acasă?

5 Aug 2016 Filme

Eu stau la curte și am acum trei pisici, doi iepurași și doi căței, dar am avut și broscuțe țestoase, rațe și chiar un arici, toate cuminți și cu bune maniere 😀 dar cine știe ce făceau când eu nu eram acasă… Cățeii sunt sigură că doar aleargă și se joacă prin curte, dar pisicile stau mai mult în casă, cine știe ce pun la cale în lipsa mea. În urmă cu câteva zile am găsit un cablu de la calculator mușcat, am impresia că nu vor să mai stau așa mult la PC, sunt geloase.

maxresdefault

Filmul „The Secret Life of Pets” („Singuri acasă”), distribuit de RO Image și disponibil de azi (5 august 2016) ne prezintă aventurile animalelor de companie din New York. Într-un oraș așa mare se pot întâmpla multe, este foarte ușor să te pierzi, să-ți faci dușmani, mai ales dacă ești un cățel mic precum Max, noroc că Max era un prieten lângă el – Duke, noul câine al familiei.

maxresdefault (1)

Toate animăluțele sunt incredibil de simpatice, frumos desenate (ca mai tot filmul) și se mișcă exact ca în realitate. Nu ai cum să nu exclami de câteva ori pe durata filmului: „awwww!”. Eu chiar am regăsit comportamentul pisicilor și cățeilor mei în personajele din animație. Iar dacă nu ai un animal de companie, îți vei dori imediat unul.

3o72FaIsetR8ExD0Yw

Cele mai amuzante momente din film sunt generate de un iepuraș tare drăguț și pufos care are o minte diabolică, iar mai mult ca sigur are și mici probleme psihice 😀 Vă puteți imagina asta, nu? Vocea iepurașului este cea a lui Kevin Hart, acum sigur vă puteți imagina cum de un iepuraș e așa comic și nebun.

3093221-the-secret-life-of-pets-3

Mi-a plăcut tare mult atenția pentru detalii oferită acestui film, echipa celor care au gândit întreg spațiul de desfășurare a acțiunii, toate elementele de design și peisajele superbe din New York, a reușit să îmi depășească așteptările. Să vă uitați cu atenție câte detalii și mici elemente de decor sunt prezente în acest film. Eu am reușit să văd toate aceste detalii pentru că am văzut filmul de două ori până acum.

Nici nu cred că trebuie să vă mai spun că este un filmd e animație perfect pentru copii, dar aveți grijă… dacă nu aveți un animal de companie, e posibil să vă luați unul imediat după film de dragul celor mici.

Filmul este disponibil în format 3D și are o durată de 90 de minute.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares