Trei căști sport wireless cu EXTRA BASS de la Sony

Sony lansează trei noi modele de căști wireless, recomandate pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor.

MDR-XB80BS_Black_A

Noile căști se pot conecta wireless la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

Căștile wireless lavabile MDR-XB80BS

Căștile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie și pot fi spălate după antrenament. Căștile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc 27 g, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive.

MDR-XB80BS_group_std

Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Căștile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport.

Căștile MDR-XB80BS au un preț recomandat de 140 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Antrenamente ușoare cu căștile MDR-XB50BS

Căștile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 și sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS™ îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.MDR-XB50BS_R_cw

Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor.

Căștile MDR-XB50BS au un preț recomandat de 80 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Activități neîntrerupte cu căștile MDR-XB70BT

Căștile wireless MDR-XB70BT au o autonomie impresionantă a bateriei de 9 ore și reprezintă cea mai bună opțiune pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

MDR-XB70BT_group_std

Aceste căști ultra-portabile pot fi reglate în spatele gâtului și redau un bass profund indiferent de locație. Ușoare și confortabile, asigură ore întregi de  activitate neîntreruptă și o acționare simplă de la cele trei butoane incluse.

Căștile MDR-XB70BT au un preț recomandat de 90 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Comments

comments

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Shares