Brățara Evolio LinkFit este disponibilă la precomandă

Evolio a anunțat lansarea brățării inteligente Evolio LinkFit, fiind deja disponibilă la precomandă pentru prețul de 139 de lei – un preț foarte bun!

picture 1

Brățara se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și receptionează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook sau whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate monitorizati și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara de fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

evolio

Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. LinkFit dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate. Este disponibila pe negru, dar clienții pot comanda o curea roșie, portocalie, albă sau gri.

Brățara Evolio LinkFit poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul special de 139 de lei.

Comments

comments

You may also like...

14 Responses

Leave a Reply

 1. Un accesoriu pe care momentan nu il am dar care ma incanta :) are si un pret accesibil!este in weish listul meu de azi :)

 2. Florin Mihali says:

  Daca ar fi un pret mai accesibil ar fi ok! :) ps. Sper sa castig la concurs.. :)

 3. Mihai Fabian says:

  In opinia mea, despre bratarile bluetooth, sunt printre accesorile mele preferate, fiindca dau un dizain mai placut decat al unui ceas!In primul rand, imi place foarte mult ca are acele functii care iti face ca sanatetea sa evolueze! In al doilea rand, pretul este foarte bun, nu este deloc prea exagerat, chiar i se potriveste! In al treilea rand, chiar as avea incredere in performanta acestei bratari, fiindca in ultima vreme, Evolio a evoluat foarte mult, cam cu toate accesorile: tablete, telefoane, smartwatch-urile..etc In concluzie aceasta bratara este calitativa, detine o performanta moderata fata de alte bratari si chiar o sa imi cumpar una! Multumesc!

 4. O bratara buna , de ajutor si la un pret accesibil! Imi place foarte mult ca e rezistenta la apa deci o poti folosi la inot!

 5. Citisem ieri undeva ca e necesar sa facem zilnic 8000 de pasi…deci musai sa ne luam o astfel de bratara sa ii contorizam :)

 6. bratara inteligenta care ne ofera detali despre pasii si cata miscare am facut… ;D

 7. ador bratara aceasta :)

 8. Pana acum nu ma tenta ideea achizitionarii unei astfel de bratari…

 9. Insa ma tenteaza din ce in ce mai mult acum :)

 10. o bratara care iti arata si pasi nu?

 11. cel mai bun accesoriu

 12. articol interesant.

 13. ecran foarte mic si compact

 14. felicitari evolio

Shares