Android apps

Nu ma pot abtine, in fiecare zi descarc aplicatii noi din Android Market. Azi am descarcat si pastrat urmatoarele aplicatii:

1. BlackList – Poti bloca un numar de telefon/ o lista de numere pentru a nu primi apeluri si/sau mesaje. Aplicatia are foarte multe optiuni, printre care si optiunea de a nu primi un sms ce contine anumite cuvinte.

2. Color Note – O aplicatie ce iti ofera posibilitatea de a scrie notite, de a le organiza si sorta, de a face un checklist sau de a le seta un reminder. Aplicatia vine cu tot cu un Sticky Note Widget

3. ShakeCall – Mi se pare destul de greu sa astept sa se dezactiveze senzorul de proximitate pentru a inchide o convorbire. Aceasta aplicatie te ajuta sa raspunzi la telefon sau sa incheie o convorbire doar prin miscarea telefonului. Aplicatia este foarte usor de folosit si foarte utila. Se misca foarte repede si nu iti creaza probleme daca misti telefonul din neatentie.

4. Flip4silence – Pur si simplu intorci telefonul cu fata in jos si poti pune telefonul pe silent cand primesti un apel, in plus poti seta sa se reduca volumul soneriei atunci cand ridici telefonul.

Comments

comments

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Andreea Deea says:

    Si astea sunt alte aplicatii vechi dar interesante si chiar folositoare!

  2. Andreea Deea says:

    Or fi aplicatii vechi dar sunt folositoare!

Shares