Allview P8 Energy PRO vine cu două cadouri

Allview P8 Energy PRO vine cu două cadouri

30 Apr 2016 Altele

Modelul meu preferat de la Allview este P8 Energy, bateria lui de 6.000mAh m-a impresionat, iar ca și predecesorul său, P8 Energy PRO dispune și el de o baterie foarte mare de 5.020mAh. P8 Energy PRO are un display AMOLED Full HD de 6 inch, senzor frontal de amprentă Easy Fingerprint, 3GB memorie RAM și 64GB memorie Flash. Camera principală a terminalului de 13MP poate surprinde fotografii de până la 65MP grație unui inovator algoritm de procesare.

Pe lângă ochelarii Visual VR de care deja v-am vorbit, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumpărătorilor săi și un cadou extrem de util: un pachet complet de servicii de garanție.

P8 Energy PRO

Clienții Allview care achiziționează smartphone-ul  P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragaranția care protejează dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

În plus, în primii doi ani de la achiziție, clienții se vor bucura de servicii complete de garanție care presupun inclusiv înlocuirea oricărui subansamblu defectat din vina clientului, o singură dată în perioada asigurată. Astfel, printre componentele care pot fi înlocuite gratuit o singură dată în decurs de doi ani se numără si display-ul, placa de bază sau acumulatorul.

Mai mult, posesorii flagship-ului P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparații prin Service Expres Allview, care asigură soluționarea problemei reclamate în maximum 5 zile lucrătoare.

Serviciile de mai sus vor fi disponibile la achiziția smartphone-ului P8 Energy PRO de la oricare dintre partenerii comerciali Allview. De aceleași facilități se vor bucura și cumpărătorii care au ales dispozitivul la precomandă în magazinul online allview.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares