Allview P8 Energy PRO este disponibil la precomandă

Allview a lansat smartphone-ul P8 Energy PRO în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Acesta este cel de-al doilea vârf de gamă prezentat oficial la MWC, după X3 Soul PRO.

P8 Energy PRO este un smartphone unibody cu spate metalic, cu un display generos de 6 inch AMOLED Full HD și ecran de sticlă 2.5D.

P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5.020mAh care asigură până la 2 zile de folosire intensă sau 3 zile la o utilizare ponderată. Activarea modului inteligent de economisire a energiei face posibilă atingerea a 225 de ore funcționare.

Ca și la modelul P8 Energy, P8 Energy PRO are suficientă energie pentru a încărca și alte dispozitive cu ajutorul cablului OTG.

În plus, tehnologia Fast Charging asigură durate uimitoare de încărcare.

Smartphone-ul are un procesor Octa Core 1,3GHz și dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64

P8 Energy PRO 1

GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Este un smartphone 4G Dual Mode, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de până la 150Mbps.

Camera principală de 13MP cu Autofocus este prevăzută cu 5 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 asigură imagini luminoase, pline de culoare, chiar în condiții de iluminare scăzută. Aplicația camerei oferă funcții ingenioase pentru a crea fotografii remarcabile: Mod Profesionist, Foto Oricând, GIF, Polaroid.

Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției datorită unui inovator algoritm de procesare iar cu ajutorul Zoom 4X utilizatorii pot surprinde detalii îndepărtate fără a altera calitatea imaginii.

Iar camera frontală de 5MP este perfectă pentru amatorii de selfie-uri.

P8 Energy PRO 3

Pentru securitate sporită, accesul la funcțiile și informațiile stocate în smartphone-ul P8 Energy PRO se realizează numai după identificarea amprentelor prin senzorul frontal Easy Fingerprint. Pot fi setate mai multe amprente pentru a fi recunoscute ulterior sau utilizatorul poate opta pentru accesul pe baza clasicei parole numerice.

Chiar și copiii au o secțiune specială care poate fi personalizată și care le permite părinților să păstreze controlul asupra aplicațiilor accesate de cei mici sau a timpului petrecut în acest fel. Ieșirea din Lumea Copiilor se face doar pe bază de parolă.

P8 Energy PRO este disponibil în culorile auriu și argintiu.

Smartphone-ul P8 Energy PRO este disponibil, pe bază de  precomandă, la prețul de 1.899 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.

Comments

comments

You may also like...

3 Responses

Leave a Reply

  1. foarte frumos smartphone

  2. Daca nu imi luam p8 enrgy…luam varianta pro

Shares