Ai verde la ceai – Lipton Green Ice Tea Mint Lime

Ai verde la ceai – Lipton Green Ice Tea Mint Lime

20 Mai 2016 Altele

Ca să vedeți ce mai fac eu când nu filmez review-uri la device-uri noi apărute… În urmă cu trei zile am onorat invitația Lipton de a testa noul gust al verii – Lipton Green Ice Tea Mint Lime și de a afla mai multe detalii despre ceaiul rece – Ice Tea. Campania „Ai verde la ceai” a demarat cu atelierul dedicat ceaiului rece, atelier unde invitații au preparat cocktailuri delicioase cu Lipton Ice Tea, alături de vedete.

IMG_9899

 

Aici puteți vedea live-ul filmat de mine la atelierul #aiverdelaceai – Apare și Antonia în el!

Recunosc că eu oricând prefer sucurile acidulate pe bază de Cola, dar vara încerc să le evit, beau mai multă limonadă, apă sau ceai (mai rar apă). Vara avem nevoie de mai multă hidratare, o combinație de ceai + apă + fructe este perfectă în anotimpul călduros.

Pentru a oferi consumatorilor diversitate, noua aromă Lipton Green Ice Tea Mint Lime aduce un amestec savuros de ceai verde, lime și mentă, îndulcit parțial cu stevia, un îndulcitor 100% natural.  Astfel, noul sortiment are un conținut caloric scăzut, de numai 48 kcal/250 ml. Prima băutură răcoritoare cu stevia din România a fost lansată tot de Lipton Ice Tea, în 2012, aducând astfel pe piață o opțiune cu o cantitate redusă de zahăr.

IMG_9938

Antonia continuă și anul acesta colaborarea cu Lipton Ice Tea, spunând împreună povestea ceaiului pentru al doilea an consecutiv. Antonia va fi protagonista spotului TV Lipton și le va vorbi fanilor despre ingredientele și beneficiile ceaiului rece. Pentru mai multe surprize pe parcursul verii, urmăriti pagina de Facebook a Antoniei și pagina de Facebook Lipton Ice Tea.

IMG_9933

Prezent în peste 150 de ţări din întreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pieţei ceaiului şi deţine unele dintre cele mai mari plantaţii de ceaiuri (în Kenya, Tanzania şi alte 30 de locaţii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii şi primele două frunze din vârf. Frunzele de ceai  sunt alese cu grijă de pe plantaţiile de ceai şi prelucrate (veştejite, tăiate, fermentate şi uscate), în aşa fel încât să se păstreze calitatea şi prospeţimea aromei.

IMG_9964

 

Pentru că tot vine weekend-ul, vă las și cu o rețetă de cocktail cu Lipton Ice Tea:

Ocean Lipton Ice Tea Peach

Ingrediente:

– Lipton Ice Tea Peach

– o felie de grapefruit

– coajă de portocală

– un băț scorțișoară

– crenguțe de mentă

– nucșoară măcinată

– cuburi de gheață

Într-un pahar, adăugați cuburi de gheață, felia de grepfruit și coaja de portocală. Umpleți peherul cu Lipton Ice Tea Peach. Ornați cu crenguțe de mentă, bățul de scorțișoară și nucșoara măcinată.

Puteți adăuga și 10ml de sirop de afine.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares