Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds disponibil si pe Android

Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds disponibil si pe Android

29 Apr 2015 Jocuri

Acum cateva saptamani, v-am prezentat un nou joc pentru iOS ce se remarca printr-o grafica deosebita – „Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”

Dupa succesul reportat cu versiunea pentru iPhone, POSSIBLE Games aduce in Google Play si pe Amazon aplicatia “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”. Astfel, pasionatii de jocuri si de muzica se pot bucura de acum de noul joc pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco”.

adventures_of_poco_eco_07

“Adventures of Poco Eco” este un joc de aventura, care pune accent pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Jocul se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Scopul jucatorului este sa il ajute pe Poco Eco sa gaseasca sunetele pe care el si cu tribul sau le-au pierdut, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor si completand toate cele 12 nivele de animatie 3D.

In plus, prin descarcarea jocului, se castiga acces gratuit la noul album al producatorului de muzica  Iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds” si care este in acelasi timp coloana sonora a jocului.

“Este pentru prima data cand o agentie de publicitate are curajul sa creeze un joc special pentru lansarea unui album musical. Ne place sa fim pionieri si sa ne demonstram ingeniozitatea si curajul. Tocmai de aceea ne bucuram ca jocul a prins atat de bine la posesorii de iPhone si iPad si speram ca si versiunea pentru Android sa fie la fel de mult descarcata si discutata”, a afirmat Stefan Iarca, Country Head POSSIBLE Romania.

39e8d9a95e7303e7eb5a0f49d92161c5

“Adventures of Poco Eco” beneficiaza de o grafica deosebita, apreciata la nivel international de numerosi critici, jurnalisti si bloggeri, care te introduce intr-o atmosfera unica si fantastica, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa POSSIBLE Games.

Pana in prezent, Adventures of Poco Eco a fost considerat Editor’s Choice in App Store la trei zile dupa lansarea globala si a ocupat un loc de onoare in randul celor mai bune aplicatii din luna martie. In plus, a primit un Gold Award din partea Poker Gamer si a fost jocul saptamanii pe App Advice.

adventures_of_poco_eco_08

Studiul de caz detaliat apare pe prima pagina a celebrului site Béhance si a fost ales chiar de Adobe drept un joc inspirational.

c273907af5071984cd4499420c422bb0

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares